Noul logo turistic al României

Dacă este ceva cu adevărat în neregulă în România, acel ceva reprezintă majoritatea românilor. Naiba să-i ia pe țigani și pe arabi, ungurii sunt de vină! E ceva ciudat, straniu, dar simplu de înțeles. Lipsa bunului simț, a respectului față de natură și de semeni sau alte ființe, complacerea în mizerie, nesimțire și ignoranță. E o problemă de afirmare a oamenilor care știu că trebuie să spună ceva atunci când văd lucruri în neregulă, dar se opresc analizând și calculând situația și lăsând realitatea neperturbată, în decădere.

Ca exemplificare, jucați rolul unui turist (român sau străin) în stațiunile de pe litoralul românesc. În momentul în care intri în Constanța ești întâmpinat de buruieni, gunoaie, case dărăpănate și un peisaj dezolant și comunist.

Oamenii sunt urâcioși și nepoliticoși. Orașele (stațiuni) sunt neîngrijite, mizere, dar pline cu mașini de lux, aroganță și melteni. Nu există igienă, dar există idioți care se pot înmulți și au făcut-o deja. Stau în hoteluri și pun manele la volum maxim la 7 dimineața.

Plaja arată urât. Am văzut cum arată o plajă curată. Arată fain. În România e dezastru. Gunoaie, mucuri de țigară, cutii de bere, sticle de bere, mucuri de țigară, pet-uri, scutece pline de căcat, mucuri de țigară etc.

Fără coșuri de gunoi, fără o firmă care să se ocupe de salubrizarea plajelor și a stațiunilor, fără educație civică și fără controale serioase, turismul în România va rămâne în timpul lui Ștefan cel Mare.

În concluzie, vă prezint noul logo al turismului Românesc. O frunză verde din plastic cu mucuri de țigară înfipte bine în nisipul pur românesc.

Un comentariu

  1. Prima varianta de sigla e cea mai buna. Ca sa fie perfecta ar fi trebuit sa fie doar 3 mucuri de tigara (Trinitate, 3 culori, Moldova+Transilvania+Tara Romaneasc etc) iar tipa din fundal sa fie topless.

    1

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Următoarele marcaje HTML sunt permise: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.