O sticlă de Rom Telecom, vă rog

1. Doriţi număr de telefon static sau dinamic?

Pentru că mă obligă să am abonament de voce, adică telefon fix, pe care oricum nu îl folosesc. Ştiu, trebuie linie telefonică cu număr de telefon, dar asta nu înseamnă că trebuie şi abonament de voce. N-am nevoie. Bani în plus, taxă de protecţie (cum ar veni).

2. Familia Telcu nu lucrează cu perimaţii

Dacă vrei să îţi schimbi abonamentul la internet, adică la serviciul Clicknet, de la o opţiune mai puţin performantă la alta mai performantă, nu se poate, deoarece ai deja un contract prelungit recent. Ca să vezi, ai fost fraier încă o dată. Ţi-a plăcut atât de mult, încât ţi-ai prelungit contractul. Deci, aceeaşi companie, care introduce opţiuni mult mai convenabile pentru clienţii noi, nu poate să îţi modifice serviciul pentru că deja ai un contract. Unde? Exact, la aceeaşi companie. Păi se poate? (ştiţi, sunteţi deja clientul nostru şi n-avem chef să modificăm contracte după cum vrea muşchiul dvs. de sclav plătitor).

Pentru că trăim într-o societate care se doreşte a fi capitalistă, deci voi aştepta să se termine perioada contractuală şi închei orice afacere cu grecii de la Romtelecom, iar dacă se va ivi vreo şansă, poate voi rezilia contractul.

Mă întreb, dacă le-aş fi spus că vreau încă o linie telefonică cu un nou abonament, cu un nou contract, oare m-ar mai fi refuzat… după trei zile lucrătoare? Atunci aş fi fost un client vechi şi nou în acelaşi timp. Uau!

Cheltuieşte banii cu caaaaaap! Misiunea noastră este Clientul pe locul 1.

PS: Oricine poate desena un logo Romtelecom. Oricum, e un pic mai bun decât logoul UPC.

Un comentariu

  1. Nu e chiar asa, man… daca tu iti faci un contract normal fara perioada predefinita, fara vreo oferta promotionala atunci nu te opreste nimeni sa iti schimbi abonamentul sau sa profiti de o oferta.

    Pe de alta parte tu probabil ai beneficiat de o oferta atunci cand ti-ai facut contractul (fie un numar de luni gratuite, fie calculator gratuit, fie o reducere permanenta la abonament – pentru ca cam astea stiu ca sunt ofertele pe care le face romtelecomul), iar acea oferta ai primit-o special pentru ca sa iti pastrezi abonamentul o perioada predefinita (ca sa-si scoata si ei cheltuiala cu oferta promotionala). Uite eu de exemplu mi-am prelungit pe doi ani abonamentul de la ei si am avut 6 luni moca, acum e iar oferta asta – ar trebui sa imi mai dea si mie inca 6 luni moca? :))

    1

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Următoarele marcaje HTML sunt permise: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.