Eliberaţi scena

Obosiţii ăştia care apar în presa asta obosită, de căcat, care se numesc generic şi sportiv: „putere” şi „opoziţie”, trebuie să dispară împreună cu gagii ultra-religioși care influenţează viaţa şi deciziile acestei ţări. Trebuie scoşi, pe rând sau la pachet, de gulere, cu şuturi în fund şi înlăturaţi de la orice fel de activităţi care implică gestionarea lucrurilor esenţiale (lucruri pe care nu sunt în stare să le facă) până la lucruri complicate (lucruri pe care nu au apucat să le facă din cauză că nu reuşesc să depăşească pasul lucrurilor esenţiale).

În doi ani nu mai vreau să aud de Geoană, Băsescu, Iliescu, Antonescu, Voiculescu, Udrea, Boc, toți obosiţii din P-DL, toţi obosiţii din PNL, toţi obosiţii din PSD, toţi obosiţii aflaţi în acest moment într-un partid politic sau într-o funcţie de conducere la nivel guvernamental sau instituţional.

Gagii ăştia-s nişte jucători ai unui sport numit politică eşuată. Cunosc totul despre nimic şi se îndreaptă toţi spre nicăieri (loc de unde pleacă şi loc în care ajung). Fiecare dintre ei trebuie umilit şi eliminat de pe scenă.

Vă aşteptaţi la un ajutor divin sau kriptonian? Ghiciţi ce…

 

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Următoarele marcaje HTML sunt permise: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.