Realitatea.net sunt nişte retardaţi web

Nu sunt un fan al proverbelor româneşti împrumutate, dar logica lui „râde ciob de oală spartă” se aplică perfect în acest caz pe care doresc să îl prezint mai jos. De acest subiect am mai scris aici şi nu e singular.

Aici începe totul

Dezvoltatorii de conţinut web de la realitatea.net, un sait emblemă al tuturor cârpelor de saituri de ştiri din spaţiul web românesc (gandul.info, stirileprotv.ro, antena3.ro, adevarul.ro etc.), citează un sait de spam, ziare.com, care citează o altă oală spartă, lastampa.it (pentru că designul web în Italia e praf).

Râde ciob de oală spartă

Păi Coreea de Nord e o ţară cu nişte oameni destul de afectaţi psihic (obedienţii şi dragii conducători deopotrivă). O să trebuiască să treacă mult timp pentru a scăpa de înapoiere. Dar voi? Voi retarzilor? Când o să încetaţi cu prostia? Sunteţi ipocriţi.

Atâta timp cât aveţi nişte idioţi care gândesc pentru voi şi executaţi ce vor ei, şi lingeţi funduri, şi o sugeţi de la mizeriile de cancan.ro şi compania, şi o frecaţi la rece cu „bullshit-uri” pseudoştiinţifice, nutriționiste şi horoscopice, şi încărcaţi saitul cu tot felul de scripturi şi căcaturi de reclame diareice, vă rog, sugeţi-o şi ciocul mic. Sunteţi în aproximativ aceeaşi postură cu nord-coreenii. Aveţi un sait de căcat şi plin de căcat, creat după ideile şi imaginea unor oameni de căcat.

Cuvântul cheie, pentru voi keyword-ul, sclavilor, din fraza de mai sus este: căcat. Căcat spartan. Jurnalism digital dinamic actual pe naiba.

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Următoarele marcaje HTML sunt permise: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.