Înghețata Polar e doar o păcăleală

Înghețată Polar to go!Înghețată Polar to go!Înghețată Polar to go!Înghețată Polar to go!

 

 

 

Eram entuziasmat când am văzut pe bloguri, forumuri și Facebook că a reapărut ceea ce ar fi putut fi cea mai bună înghețată. Apoi, am zis: uau! Hai să vedem de unde luăm, că, uite, vine sfârșitul lumii și poate se termină și nu mai apucăm. Am găsit, am luat, am gustat, și… țeapă! Îmi pare rău să vă stric, entuziasmul, dar… țeapă!

Ar putea exista două explicații: e doar o glumă de strategie de căcat gândită cu infima urmă cerebrală a celor de la marketing sau nu mai are nimeni rețeta originală. Altfel, nu văd de ce nu ar mai reproduce nimeni acea înghețată, acel gust fantastic. Înghețata copilăriei pe naiba!

Înghețata e produsă de Antarctica, în județul Timiș. Puteți să vă cumpărați și să gustați de la Kaufland, e 1,59 lei.

Actualizare

Am mai săpat pe web după detalii și am aflat, într-un articol din Adevărul, că înghețata „Polar to go!” e doar o înghețată normală, nimic spectaculos.

Produsul nostru e un produs normal, nu e ceva spectaculos. Îngheţata se numeşte «Polar To Go» şi nu am primit niciun telefon care să confirme că ceva ar fi în neregulă cu acest produs. (Gheorghe Ţig, Antarctica)

În concluzie, prima explicație este plauzibilă.

Astfel, deşi aparent denumirile sunt diferite, „Cercul Polar”, respectiv „Polar To Go”, atât Asociaţia Napoca, cât şi firma Antarctica, vor să beneficieze de notorietatea mărcii „Polar”.

Consider că sloganul „Înghețata copilăriei” de pe ambalajul înghețatei este un mesaj înșelător și, la fel ca în cazul McDonald’s, firma producătoare trebuie sancționată.

8 comentarii

 1. Si portocalele, bananele si bomboanele cubaneze aveau alt gust in copilarie. De cele mai multe ori insa, cred ca memoria ne joaca feste. E acelasi gust, doar creierul e mai obisnuit si nu mai genereaza explozia de endorfina (sau ce rahat face el acolo) ca in trecut.

  1
 2. Sigur, m-am gândit că ar fi putut fi și o distorsiune cognitivă, dar nu. Nu mă așteptam să fie exact la fel, dar aveam așteptări să fie măcar puțin. Nu e. Oricum, nu mai contează.

  2
 3. leda

  Poate n-ai mancat inghetata care trebuie. Mie mi s-a parut grozava!!!!!!!! Si eu nu ma dau in vant dupa inghetata in mod normal.

  3
 4. Nici mie nu mi s-a parut extraordinara dupa ce am gustat-o…

  4
 5. Spider

  Nu vi se pare extraordinara pentru ca v-ati obisnuit cu celelalte sortimente pline de tot felul de arome si chimicale (asa zisele E-uri carora, mai nou, li se pune denumirea „stintifica”, ca s-au invatat cumparatorii sa se uite pe ambalaje dupa E-uri ) care dau doar o falsa senzatie de gusturi excelente.

  5
 6. Deria

  Daca are guma de guar (E412), nu e gustul copilariei.

  6
 7. Teodora

  Eu am mancat cu aroma de banane si chiar mi s-a parut foarte foarte buna , era chiar asa.. mai moale , cum era in copilarie.

  7
 8. Anca

  Subscriu, si mie mi s-a parut doar o pacaleala dupa ce am cumparat-o pe cea de la Alpin cu vanilie…

  8

Comentează

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Următoarele marcaje HTML sunt permise: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.