Despre

Despre

Numele meu este Andrei Drăguţu, sunt născut în iulie 1986 şi din 2001 am treabă cu Internetul. Sunt un om fără zodie, fără curcubeu politic, fără dumnezei şi în mintea unora, probabil, fără de minte.

Nu îmi plac șabloanele sociale și mă deranjează extrem de tare idioții din trafic care nu respectă legislația rutieră și regulamentul rutier. Greșesc și eu, desigur, nu există om perfect. Nu mă cred cel mai bun conducător auto, nu la fel de bun ca oricare din cei peste 7 milioane de conducători auto din România (/s).

Îmi iubesc ţara, pentru că şansa a făcut să fiu născut după nişte coordonate geografice absolut divine. În acest loc unde iarba este verde, iar cerul e albastru.

Chiar pe bune, îmi iubesc țara! Deși sunt pentru eliminarea granițelor și susținător a tuturor ideilor pe care le predică John Lennon în „Imagine”, îmi iubesc țara. Îmi iubesc țara și cred că România ar putea fi un teritoriu, un loc, un cămin mult mai frumos și mai bogat dacă nu ar exista corupția, ocolirea legii și lipsa bunului simț. România poate fi o țară frumoasă, curată și înțeleaptă în special prin: educație inteligentă, respect între români în general și respect față de lege în special, hărnicie și pasiune.

Sunt sigur că toţi oamenii mint (unii mai mult, alţii mai puţin), de aceea nu am încredere în nimeni şi nimic. Încrederea se câştigă doar într-un timp foarte lung, dar nici atunci nu trebuie să umplem locul lăsat incertitudinii, scepticismului.

Sunt sigur că toți oamenii sunt răi. Și oamenii buni pot fi răi uneori. Ideal ar fi să fim mai mult buni decât răi.

Omul, cât trăiește, învață, dar și cât învață, trăiește.

Ce fac?

Pe scurt, design web, dezvoltare web şi învăţ de prin toate domeniile mele de interes, în fiecare zi, câte puţin.

Pasiuni

Dispozitive electrice şi electronice, chitară, fotografie, astronomie și altele.

Domenii de interes şi de studiu

Internet, astronomie, optică, roboţi, sociologie, economie.

Contact

Adresă de e-mail: andrei@blackdog.ro

Twitter: blackdog