Arhive etichete: ACTA

Steve Wozniak – Internet freedoms at risk

Steve Wozniak to RT America on the future of Internet freedoms.

Dacă vezi acest text, atunci poate ai nevoie să instalezi Flash Player sau o actualizare la Flash Player.Flash Player se poate downloada de la Adobe. Această eroare mai poate apărea dacă URL-ul către obiectul embedded este greșită sau în caz de erori de conectivitate. Oferit de către XVE Various Embed.

6,28 mituri despre ACTA

Au apărut deja listele cu mituri despre ACTA, aşa că îmi permit să fac o parodie.

1. De fapt, ACTA nu va face nimic. E o chestie pe care o semnează niște oameni care cred că e mișto să semnezi chestii.

2. De fapt, ACTA nu e ca SOPA şi PIPA.

3,14. De fapt, nimeni nu vrea să cenzureze Internetul. Voi sunteţi proşti, ăştia care înjuraţi ACTA, că nu înţelegeţi tehnologia.Vă rog, fiţi sceptici, nu proşti. Cum să crezi că cineva vrea să cenzureze Internetul.

4. De fapt, ACTA ar putea fi benefic. Chiar ar trebui să facă ceva împotriva hoţilor şi a plagiatorilor. Internetul nu îşi poate purta singur de grijă. Chiar avem nevoie de autorităţi care să controleze biţii.

5. De fapt, susţinătorii ACTA nu au niciun motiv să facă ce trăncăniţi voi. E o diversiune.

6,28. De fapt, voi nu aţi citit documentul şi aţi auzit pe diverse căi că e nasol cu ACTA şi o ardeţi aiurea. Sunteți manipulați.

Dragi sceptici (susţinători ai ACTA), sunt la fel de sceptic ca voi, dar ce nu înţelegeţi unii dintre voi e că: Internetul şi distribuirea informaţiei pe Internet nu trebuie să aibă vreodată legătură cu legislaţia.

Internetul este deja o înţelegere prin natura sa.

Resurse

Documentul ACTA tradus în limba română.

Saitul Consiliului Uniunii Europene

Luna nu ţine cont de ACTA

Pentru că tot sunt la modă discuţiile despre căcatul de tratat internaţional ACTA.

Dragi politicieni idioţi, dragi corporatişti îndoctrinaţi, dragi altfel de proşti şi proaste care mai sunteţi printre ei,

permiteţi-mi să nu-mi cer voie să pun drept de autor pe faptul că am să urinez, la propriu, pe tratatul vostru şi pe toate legile „lumeşti” care sunt menite să controleze un mediu virtual, un canal liber şi o lume pe care voi nu o înţelegeţi, habar nu aveţi cum funcţionează sau despre ce e.

Luna nu ţine cont de ACTA. La fel, nici noi.

Credit foto: ©NASA APOD