Arhive etichete: it

Steve Wozniak – Internet freedoms at risk

Steve Wozniak to RT America on the future of Internet freedoms.

Dacă vezi acest text, atunci poate ai nevoie să instalezi Flash Player sau o actualizare la Flash Player.Flash Player se poate downloada de la Adobe. Această eroare mai poate apărea dacă URL-ul către obiectul embedded este greșită sau în caz de erori de conectivitate. Oferit de către XVE Various Embed.

Susţineţi Concursul GREPIT

Promovează Concursul GREPIT, din cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2010, şi poţi câştiga:
1. o invitaţie de participare la festival
2. un domeniu .ro
3. un hard disc portabil de 250 GO.

Dacă scrii o însemnare pe blogul tău despre GREPIT (o experienţă, o idee, o sugestie etc.) şi ne convingi că eşti un „geek” adevărat, primeşti un tricou GREPIT.

E important ca acest concurs să fie susţinut şi promovat, dar şi mai important e ca mulţi tineri care participă la olimpiade şi concursuri „naţionale” din domeniu să se orienteze către GREPIT. De ce?
Pentru că GREPIT nu e ceva aranjat înainte. Nu câştigă locul I, automat, şcoala sau judeţul organizator. Nu există „pile”, nu există „mită”. Şi multe alte motive pe care nu le detaliez în această scurtă însemnare. Veţi rămâne dezamăgiţi, poate, doar din cauză că nu veţi încerca să creaţi ceva interesant şi competitiv, inovativ.

Dacă eşti în stare, susţine GREPIT sau participă la GREPIT. De ce? Pentru că poţi.

GREPIT 5

Doru tocmai a lansat a cincea ediție a Concursului Național de Creație și Dezvoltare IT GREPIT.

Este remarcabil că un concurs fondat de elevi şi studenţi a ajuns până la această ediţie şi se dezvoltă în fiecare an, fără binecunoscutele „ia organizatorul premiul I”, şpăgi, pile şi nepoţei. Am speranţa că acele concursuri şi olimpiade, organizate de Inspectoratele Şcolare Judeţene sau de Ministerul Educaţiei, vor capitula şi nu vor mai exista.

Ar trebui ca laptop-ul acela să se transforme în premii mult mai substanţiale pe viitor.