Arhive etichete: Blog

Luna nu ţine cont de ACTA

Pentru că tot sunt la modă discuţiile despre căcatul de tratat internaţional ACTA.

Dragi politicieni idioţi, dragi corporatişti îndoctrinaţi, dragi altfel de proşti şi proaste care mai sunteţi printre ei,

permiteţi-mi să nu-mi cer voie să pun drept de autor pe faptul că am să urinez, la propriu, pe tratatul vostru şi pe toate legile „lumeşti” care sunt menite să controleze un mediu virtual, un canal liber şi o lume pe care voi nu o înţelegeţi, habar nu aveţi cum funcţionează sau despre ce e.

Luna nu ţine cont de ACTA. La fel, nici noi.

Credit foto: ©NASA APOD

Bun venit pe noul blog Black Dog

După o scurtă pauză, am relansat blogul pe 25 octombrie cu însemnarea „O dâră de imaginaţie„. Până acum, v-am spus despre dorinţa mea de a vedea ecranizată povestea jocului Syberia, despre faptul că s-ar putea ca pe 22 noiembrie să votez cu Remus Cernea, am scris despre filmul Creation(2009), un film biografic despre Charles Darwin,  am mai scris şi despre aspectele dubioase ale politicii româneşti, despre nişte băieţi care se cred interesanţi şi cuci peste toată pădurea, despre cum a ajuns domeniul de cercetare fără bani, în tema săptămânii din Dilema Veche şi am început o nouă categorie, „simboluri„, cu însemnarea „Busola de pe bancnota de 50 lei„.

Există cinci pagini, pe care le actualizez periodic, cu informaţii personale şi o pagină cu etichetele, denumită generic „Vocabule„, în meniul de sus.

După cum aţi remarcat, sper, saitul are un design nou, simplu, creat de mine, cu unele elemente, textuale şi grafice, particulare. Sper că vă place şi sper să comentaţi – aberaţiilor mele – mai ales pentru a mă corecta(când este cazul).

Mulţumesc!

Black Dog Blog