Arhive categorii: Internet

Orange 3G căzut, eșec de comunicare

Cu eticheta „AȘA NU”: Așa nu se gestionează o problemă a unei companii de telecomunicații. Eșec de identitate și comunicare.

Vineri, 9 august 2013, în rețeaua Orange, serviciul 3G a căzut în toată regiunea Moldovei (cel puțin).

Nici măcar la două ore după ce serviciul 3G a căzut, nici pe pagina de Facebook și nici pe saitul lor, Orange România nu au comunicat clienților problema și nici nu au oferit opțiunile alternative ca EDGE/2G și GSM.

Actualizare: la trei ore după ce serviciul 3G a căzut, doar serviciul GSM mai funcționează.

logo orangeorangeorange_facebook

Steve Wozniak – Internet freedoms at risk

Steve Wozniak to RT America on the future of Internet freedoms.

Dacă vezi acest text, atunci poate ai nevoie să instalezi Flash Player sau o actualizare la Flash Player.Flash Player se poate downloada de la Adobe. Această eroare mai poate apărea dacă URL-ul către obiectul embedded este greșită sau în caz de erori de conectivitate. Oferit de către XVE Various Embed.

ASUS Padfone

Sau cum poţi produce atrocităţi tehnologice, în cursa idioată de copiat iPad.

ASUS are produse foarte bune, dar ceva lipseşte. Poate că e conducerea de boşorogi chinezi sau poate sunt alţi factori, dar cu siguranţă ceva le lipseşte.

  • Denumirea produselor cu coduri de gen P8Z68, VW246H sau U Series. Bine, au şi produse cu nume de cod mai reuşit, ca: Vento, produsele de la Republic of Gamers.
  • Tendinţa unui design din ce în ce mai urât şi tipic chinezesc.
  • Prezentări şi reclame pentru idioţi.
  • Produc prea multe serii din fiecare categorie de dispozitive, cu prea multe opţiuni, porturi şi fire, în loc să creeze produse puţine şi cu personalitate.

Viitorul nu e prea frumos pentru ASUS.