Arhive etichete: copii

Stop copiilor la Hypermarket

Aleargă, ţipă, urlă, smiorcăie, îţi sar în faţa căruciorului, fac dezordine pe rafturi, desfac produse, trag de haine etc. Sunt copiii care, în loc să facă unele din aceste activităţi acasă la mama lor, la buni-mamaie, la grădiniţă, în parc, în câmp, în pădure, sunt aduşi de către părinţii lor în cel mai mişto parc de distracţie „evăr”: Hipermarket-ul.

Acolo, la Hipermarket, pe lângă steluţe şi elefănţei, Harap-Albi, Feţi-Frumoşi, Ilene Cosânzene, unicorni înaripaţi, Spidermani şi alţi eroi şi alte tărâmuri de vis,  sunt tot felul de indivizi homo sapiens sapiens maturi care vin special să asiste la circul micuţilor Goe şi, chiar mai mult, abia aşteaptă ca aceştia să urle, să ţipe, să plângă, să facă circ. E locul ideal pentru a-ţi testa rezistenţa psihică şi cerebrală în caz de atac nuclear. Deci, părinţii sunt altruişti şi vor să împartă acest secret cu restul indivizilor impotenţi care nu au reuşit să se reproducă la fel cum au făcut ei.

Există loc de joacă la intrare, există bunici, tătici, bone etc. care să abiă grijă de Goe în această perioadă şi mai ales când super-mami e plecată la cumpărături. În caz că Hipermarket-ul acceptă copiii în perimetrul de comerţ, eu aştept o reducere în procente (spor de stres) şi angajaţilor o mărire de salariu substanţială pentru rearanjarea produselor şi alte activităţi conexe. Nu îl aduci pe doctorul Ştiinţă sau pe mama lui Spiderman că nu îi bagă nimeni în seamă.

Vă rugăm, lăsaţi minorul la locul de joacă, dacă nu, sper să ne vedem mai târziu. Vă mulţumim pentru înţelegere! Nu ar trebui să fie aşa. Nu va renunţa niciun comerciant la vânzări doar pentru că există ofticaţi. Ar trebui să existe puţin bun simţ de cealaltă parte. Bunul simţ pe care copiii să îl moştenească. Lăsaţi copiii acasă sau la locul de joacă!

Bonus

Foto: Parents Connect