Arhive etichete: Gay

Legalizarea prostiei

„Domnișoara” de mai jos își exprimă opinia (public) pe Gândul, la un articol în legătură cu agitația creată de Remus Cernea pe un subiect bun de scos românii din zona de confort.

Ia să vedem cum curg distorsiunile cognitive din mesajul „domnișoarei”:

cristina_nedelcu

Pot și eu: legalizând prostia, vom avea proști pe străzi, pe șosele, în parcuri, pe pistele de biciclete, în Mall-uri, la munte, la mare, pe Web. Ah, stai, e deja legală.

Câți homosexuali au muncit să dezvolte calculatoarele, Internetul și Webul pentru ca proștii să profite de tehnologie? Unul din ei a fost cu siguranță Alan Turing.

Dar, ce e mai interesant e că nu se poate spune că „domnișoara” are un profil real sau că e persoana care pretinde a fi atâta timp cât poza folosită este copiată de pe un sait numit Fortify Ventures. Poza este a unei alte persoane, Carla Valdes.

În final, salutări creștinopaților care se ascund în spatele unor identități furate și comentează argumentat la subiecte interesante. Profilul de Facebook îl puteți accesa aici. Îi place Pittiș.

Opinia mea despre căsătoriile gay o puteți citi aici. Eu nu sunt de acord cu căsătoriile în modul tradițional, nu le văd rostul, logica sau importanța.